Fillmed Art Filler

NOUA GAMA FILLMED CU ACID HIALURONIC


Injectarile cu acid hialuronic Fillmed pot fi folosite pentru restabilirea volumulului natural de acid hialuronic, corectarea liniiilor sau redarea volumului facial.

Tratament Personalizat


Imbatranirea, stresul si expunerea la soare afecteaza fragilitatea functiilor biologice, facand pielea vulnerabila la riduri.

Pielea nu se mai poate regenera, se subtiaza si isi pierde din elasticitate, treptat ridurile devin mai evidente si expresia faciala se schimba. Multi oameni considera ca pielea fetei nu mai reflecta personalitatea si aspectul lor initial.

Injectarile cu acid hialuronic FILLMED ofera solutia acestor inconveniente. Refac expresia faciala si corecteaza ridurile.

Fillmed ofera o gama larga de produse cu acid hialuronic, si astfel poate adapta tratamente de injectare pentru diferite nevoi de ingrijire a pielii. Filerele sunt administrate in cabinetul unui medic. Aceasta procedura medicala simpla, controlata cu atentie ofera rezultate vizibile.
Filerele de umplere compenseaza pierderea acidului hialuronic, care este prezent în mod natural în pielea noastra. Aceasta molecula de umplere a liniilor este capabil sa absoarba de 1000 de ori volumul sau in apa, de aici si efectul de umplere si netezirea pielii.

Siguranta

Acidul hialuronic Fillmed este facut prin biotehnologie. Este supus mai multor etape de purificare care-i garanteaza o puritate maxima. Cu cat acidul este mai pur cu atat efectele adverse scad.

Aplicare

Produsele Fillmed sunt geluri subtiri si transparente capabile sa intre in mod natural in profunzimea dermului. Injectate usor, direct sub rid, il corecteaza instantaneu si refac volumul intregii fete

Rezultate

Pentru ca nevoile dumneavoastra evolueaza, produsele FILLMED au rezultate durabile, dar nu si permanente, atat cat sa permita fiecaruia sa-si poata corecta aspectul.

Linii fine si superficiale

Concentratie AH 20mg/ml
Raport Lant Foarte Lung / Lant Lung 25%
Grad de reticulare 25%
AH Liber 100%
Lidocaina 0.3%
Ambalaj 2x1 ml
AC 4x30G½

Volum si contur buze

Concentratie AH 20mg/ml
Raport Lant Foarte Lung / Lant Lung 75%
Grad de reticulare 75%
AH Liber 50%
Lidocaina 0.3%
Ambalaj 2x1 ml
AC 4x27G½

Riduri medii si profunde

Concentratie AH 25mg/ml
Raport Lant Foarte Lung / Lant Lung 50%
Grad de reticulare 75%
AH Liber 75%
Lidocaina 0.3%
Ambalaj 2x1.2 ml
AC 4x27G½

Volum si contur

Concentratie AH 20mg/ml
Raport Lant Foarte Lung / Lant Lung 100%
Grad de reticulare 100%
AH Liber 25%
Lidocaina 0.3%
Ambalaj 2x1.2 ml
AC 4x25G

Cere o oferta acum !

Contact
Noutati

Afla mai multe despre Produsele Filorga sau Comanda Acum!

Suna-ne
Contact