ISTORIA FILLMED


In 1978, Michel Tordjman, medic estetician francez, pasionat de biologie celulara infiinteaza Laboratoires FILLMED. Creaza NCTF® (New Cellular Treatment Factor), solutie injectabila unica, capabila sa previna, sa intarzie si sa corecteze semnele de imbatranire ale pielii.

Descoperirile doctorului Tordjman vizeaza medicina estetica si dermatologia cu ajutorul unei game complete de solutii: peelinguri, acid hialuronic injectabil si mezoterapie


NCTF® este astazi un punct de referinta in rejuvenarea cutanata, prezent in toate revistele medicale si publicatiile profesioanale internationale. Acest complex unic contine peste 50 ingrediente active ce refac ecosistemul celular ideal pentru o piele impecabila:
+147% Stimularea fibroblastelor*
+ 256% Stimularea colagenului*
+ 90% Actiune impotriva radicalilor liberi*
*Studii in vitro realizate de o companie independenta, Bioalternative, 2007.

Date cheie in istoria Fillmed1978
Laboratoarele FILLMED au fost fondate de Michel Tordjman, un medic francez estetician si biolog celular. Inainte de popularizarea Botox-ului, el a dezvoltat produse injectabile pe bază de acid hialuronic pentru folosirea medicala si a creat NCTC, un produs de mezoterapie anti-ageing, care ulterior a devenit cel mai bine vandut produs NCTF.
1988
NCTC a fost redenumit NCTF®, un produs de mezoterapie anti-ageing care revitalizeaza si hidrateaza pielea obosita sau lipsita de stralucire si elimina liniile fine. Eficacitatea acestui produs unic este demonstrată.
2009
Laboratoarele Fillmed lanseaza X-HA3, primul injectabil polivalent, reticulat pe baza de acid hialuronic care poate fi utilizat simultan pe diferite parti ale fetei. In anul 2010, gama de injectabile a fost extinsa pentru a include X-HA Volume (care combate liniile adanci si restabileste volumul) si MHA 18 (pentru linii superficiale).
2011
Inaugararea in centrul Parisului a clincii l’Espace Anti-Age Fillmed
2013
In ianuarie, Laboratoires Fillmed dezvolta o tehnologie inovatoare in domeniul medicinii estetice si al starii de vine: fotobiomodularea, care permite intinerirea pielii, dar si tratarea vergeturilor sau a căderii parului prin lumini LED.
In februarie, lanseaaza gama SKIN PERFUSION, produse profesionale destinate spa-urilor medicale si clinicilor de estetica.
2014
Reinventarea gamei de peeling cu ajutorul TIME PEEL®, BRIGHT PEEL® si LIGHT PEEL®, cu gluconolactona pentru o tolerantă optimizata chiar si pe pielea sensibila.
Contact
Noutati

Afla mai multe despre Produsele Filorga sau Comanda Acum!

Suna-ne
Contact