Mezoterapie Fillmed

SOLUTIA PENTRU O PIELE PERFECTA


Pionier in terapia cu produse injectabile anti-ageing, laboratoarele Fillmed au fost primele care au dezvoltat mezoterapie anti-ageing ce stimuleaza regenerarea pielii si lupta impotriva imbatranirii.

+

TONIFIERE CUTANATA

+

HIDRATARE PIELE

+

STRALUCIRE PIELE

+

IMBUNATATIRE RIDURI SI LINII FINE

Mezoterapie Pentru o Piele mai Tanara si mai Sanatoasa


O infuzie de vitalitate, mezoterapia Fillmed stimuleaza pielea din interior pentru a-i imbunatatii calitatea, densitatea si stralucirea in cel mai natural mod, fara riscul de corectie ulterioara. Laboratoarele Fillmed au fost primele care au creat o mezoterapie anti-ageing ce stimuleaza pielea din interior, fara sa schimbe forma fetei si expresiile naturale.
Produsele cu acid hialuronic lupta impotriva imbatranirii si redau tineretea, supletea, fermitatea si stralucirea pielii. Aducand acidul hialuronic in derm si un cocktail de 53 de ingredienti activi esentiali pielii (12 vitamine, 23 aminoacizi, 6 coenzime, 1 antioxidant, 6 minerale si 5 acizi nucleici), NCTF hraneste pielea in profunzime, eliminand liniile fine si redand stralucirea.

Straturile profunde, rezervor de tinerete.


In timp, pielea se schimba, imbatraneste. Daca folosim cosmetice, straturile profunde continua sa piarda elemente vitale, cum ar fi acidul hialuronic sau colagenul. Lipsa lor poate fi observata din exterior: deshidratare, linii fine sau profunde ce dau fetei un aspect imbatranit. Pentru a corecta aceste semne, există acum o solutie: Mezoterapia FILLMED.

Mezoterapie revitalizanta


Mezoterapia FILLMED stimuleaza pielea din interior fara a afecta expresia si forma fetei; pielea devine mai ferma si mai bine hidratata. Folosirea acidului hialuronic si a celor 53 de ingrediente nutritive esentiale pielii (vitamine, aminoacizi, coenzime, antioxidanti, minerale si baze nucleice), solutia NCTF® FILLMED hraneste pielea in profunzime, umple liniile fine si reda stralucirea fetei.

Cere o oferta acum !

Contact
Noutati

Afla mai multe despre Produsele Filorga sau Comanda Acum!

Suna-ne
Contact