Peeling Fillmed

PIELE PERFECT UNIFORMA


Peeling-ul Fillmed este un tratament eficient de eliminare a liniiilor fine, refacere a pielii terne, diminuarea porilor, eliminarea petelor, iregularitatilor si micilor imperfectiuni. Cu ajutorul peeling-ului, tenul devine mai fin, mai clar si mai stralucitor.

Peelingul anti-ageing FILLMED este o solutie de exfoliere pentru fata, gat si decolteu ce imbunatateste pielea prin eliminarea straturilor superficiale.

+

STRALUCIRE

+

FERMITATE

+

UNIFORMIZARE

+

REINNOIRE

Fillmed Light Peel


Fillmed Light Peel este un tratament ideal pentru pielea sensibila datoritra continutului delicat de substante active. Elimina liniile fine si reda stralucirea pielii.
complex peeling 20%
acid mandelic
gluconolactona
pH 3

Fillmed Time Peel


Tratamentul Time Peel este ideal pentru pielea normala. Elimina ridurile fine, reda fermitatea si prospetimea pielii in mod eficient cu ajutorul continutului de acid glicolic.
complex peeling 50%
acid glicolic
gluconolactona
pH1

Fillmed Bright Peel


Fillmed Bright Peel este ideal pentru pielea normala, cu precadere in eliminarea petelor pigmentare. Bright peel
ofera si un efect de stralucire si uniformizare al tenului.
complex peeling 50%
acid fitic, citric si glicolic
gluconolactona
pH 1.5

Cum actioneaza peeling-ul?


Un peeling implica aplicarea unei solutii exfoliante pe fata, gat si decolteu pentru a imbunatati aspectul pielii prin indepartarea fina a straturilor superficiale ale pielii.
Peelingul este o actiune bine controlata, efectuata de catre medicul dumneavoastra, care va actiona in mod eficient pe pete, pori si imperfectiuni, stimuland regenerarea celulara.
Foarte curand pielea devine mai fina, mai clara, iar porii se strang. In cele din urma intreaga fata incepe sa straluceasca.


Cum se administreaza peeling-ul Fillmed?


Peelingurile FILLMED sunt administrate intr-un cabinet medical de catre un medic, care adapteaza protocolul (numarul de sesiuni, concentratia de peeling) pentru a se potrivi oricarui tip de piele si pentru a obtine rezultatul dorit pentru pacient.
O sesiune dureaza aproximativ 10 minute si consta in aplicarea succesiva a soluțiilor la nivelul pielii.
Peelingurile FILLMED nu implica timp de recuperare. Se recomanda doar aplicarea unei solutii de protectie solara si hidratarea pielii pentru cateva zile dupa peeling.


Care sunt avantajele Peeling-ului Fillmed?


Zi de zi ne confruntam cu razele UV, stresul, fumatul si tulburarile hormonale. Acestea afecteaza pielea in special epiderma. Apar astfel imperfectiuni, petele, porii dilatati, iar suprafata pielii se schimba. Fiind oglinda sanatatii si emotiilor noastre, pielea reflecta lumina si imbunatateste aspectul fetei.

Fillmed este un peeling superficial, bine tolerat si usor de folosit de catre medicul dumneavoastra, care va adapta protocolul la sensibilitatea si tipul de piele.

Peeling anti-ageing


Cu FILLMED se elimina delicat celulele moarte ce se acumuleaza pe suprafata pielii si se stimuleaza profund reinnoirea celulelor. Pielea devine mai neteda si mai frumoasa.

Cere o oferta acum !

Contact
Noutati

Afla mai multe despre Produsele Filorga sau Comanda Acum!

Suna-ne
Contact