SKIN PERFUSION

PRODUSE PROFESIONALE PRODUSE DE PRIMUL LABORATOR FRANCEZ DE MEDICINA ESTETICA


Noile produse Fillmed, SKIN PERFUSION, reprezinta o gama completa anti-ageing, recomandata a fi folosita inainte, in timpul si dupa procedura estetica, pentru a-i potenta rezultatele.

MEDICINA INTALNESTE COSMETICA

Brandul Laboratories FILLMED creat in 1978 a avut primul laborator francez in medicina estetica din Franta, oferind la peste 10.000 de specialisti din intreaga lume filere cu acid hialuronic, solutii polirevitalizante si peelinguri profesionale. Laboratories FILLMED are acum o noua gama, SKIN PERFUSION, de produse profesionale ce pot fi folosite inainte, in timpul si dupa o procedura estetica pentru a-i prelungi si potenta rezultatele.
SKIN PERFUSION sunt produse profesionale high-tech, tintesc diverse afectiuni ale pielii si au rezultate imediate. Gama SKIN PERFUSION vizeaza pielea imbatranita prematur, lipsita de vitalitate si stralucire, obosita, flasca si cu pete. Noile produse Fillmed, SKIN PERFUSION, reprezinta o gama completa anti-ageing, recomandata a fi folosita inainte, in timpul si dupa procedura estetica, pentru a-i potenta rezultatele.

EFICACITATE LA SUPERLATIV


FORMULE INOVATOARE

Formule inovatoare ce contin ingredienti activi utilizati in dermatologie cu ajutorul carora se obtin rezultate uimitoare.

PROTOCOALE EXCLUSIVE

Au fost create 13 protocoale de tratament in clinica pentru a completa si potenta rezultatele procedurilor.

SISTEM IN 6 PASI

SKIN PERFUSION este o gama comprehensiva cu 37 produse (19 pentru acasa si 18 pentru clinica) organizate intr-un sistem de 6 pasi pentru o rejuvenare optima.

AMBALARE IN VID

Pentru a pastra prospetimea formulelor si a reduce nivelul conservantilor ce pot fi daunatori pielii, majoritatea produselor SKIN PERFUSION sunt ambalate in vid.

TEXTURI SENZORIALE

Toate produsele SKIN PERFUSION au expertiza FILLMED ce permite o concentratie ridicata de ingredienti activi, pastrand totodata textura senzoriala a produselor. Particularitatea lor: pot fi combinate impreuna pentru tratamentele personalizate.

Siguranta Garantata

Toate produsele SKIN PERFUSION sunt produse si ambalate in conditii de maxima siguranta, folosind cele mai avansate metode si produse disponibile pe piata pentru a asigura siguranta si satisfactia utilizatorilor.


BOOSTER SKIN PERFUSION

CORECTIE PERSONALIZATA


Noua gama de Boosters de la Fillmed Paris va ofera o solutie completa si sigura de ingrijire a tenului, in completarea tratamentelor de baza cu acid hialuronic Fillmed.

Setul de boosters Fillmed Skin Perfusion trateaza localizat si eficient o paleta larga de probleme ale tenului, precum riduri, linii fine, pete pigmentare si uscaciune.

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Cere o oferta acum !Contact
Noutati

Afla mai multe despre Produsele Filorga sau Comanda Acum!

Suna-ne
Contact