Tratament Fillmed Cryoled

Tratament Complet de Rejuvenare al Tenului prin Crioterapie si Terapie LED.


Cryoled ofera o sinergie perfecta intre efectul biostimulant al crioplastiei si efectul ingredientelor active. Aplicatorul, creat special pentru echipamentul Fillmed, genereaza o scadere rapida a temperaturii, de pana la -18°C.

MEDICINA INTALNESTE COSMETICA

Echipamentul Cryoled livreaza lumina in interiorul dermului, stimuland mitocondriile din celule, ce o transforma in energie ce este absobita direct de celule. Efectul este unul de revitalizare si de stimulare a neocolagenezei.
Tratamentul Fillmed Cryoled lucreaza in sinergie cu o gama completa de produse dedicate, ce ofera beneficii complete in rejuvenarea tenului. Rezultatele sunt o rejuvenare intensa si un efect complet de intinerire.

Modulul Led


METODA DE ACTIUNE

Livreaza raza de lumina in dermul profund. Acestea ajung apoi la mitocondrii, "centrele de energie celulare", unde sunt transformate in energie (ATP), care este absorbita direct de celule. Fiecare lungime de unda patrunde in piele la o adancime diferita. Prin urmare, LED-urile pot actiona pe mai multe straturi ale pielii pentru a trata probleme specifice.

FILLMED +

Sistemul CRYOLED permite programe LED personalizate prin intermediul a 4 culori, 20 de LED-uri de ultima generatie si variatie intre modurile pulsate sau continue.

REZULTATE

Stimulata in acest mod, pielea se revitalizeaza, sinteza de colagen și elastină este imbunatatita si tesutul conectiv este reorganizat. Toate functiile celulelor sunt revigorate, pentru a lucra la putere maxima.

Modulul Cryo


METODA DE ACTIUNE

Crearea unei raciri electrice constante, stabilizate prin efectul Peltier. Pe baza principiului socului termic, crioterapia determina o succesiune rapidă de vasoconstrictii si vasodilatatii care promoveaza penetrarea accelerata a ingredientelor active printr-un efect de pompare. De asemenea,actionează asupra oxidarii pielii prin acțiunea sa asupra microcirculatiei, optimizand metabolismul celular.

FILLMED +

Un produs creat in urma cercetarii medicale, Cryoled realizeaza simbioza perfecta intre efectul biostimulant al crioplastiei si cel al ingredientelor active. Aplicatorul, creat special pentru FILLMED, produce o scădere foarte rapidă a temperaturii până la -18 ° C. (64 ° F)

REZULTATE

Linile fine sunt reduse, semnele de oboseala sunt sterse și microrelieful pielii este netezit. Tenul devine luminos si neted.

Cere o oferta acum !

Contact
Noutati

Afla mai multe despre Produsele Filorga sau Comanda Acum!

Suna-ne
Contact